10 λόγοι για να σπουδάσεις Web Design
  1. Σύμφωνα με έρευνα οι σπουδές στον κλάδο Web Design & Development είναι από τις πλέον δημοφιλείς και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
  2. Εξειδικεύεστε σε ένα ευρύτατο πλαίσιο εφαρμογών όπως Youtube, Video Games, Virtual Reality, 3D Animation και Mobile Applications.
  3. Εμβάθυνση στις γνώσεις αλλά και τις δεξιότητες του web designer μέσα από συνεχή διοργάνωση σεμιναρίων δια ζώσης ή εξ αποστάσεως.
  4. Εάν θελήσετε να ξεκινήσετε μια start up εταιρία το κόστος έναρξης της είναι σχεδόν μηδενικό! (Υπολογιστής και internet)
  5. Το να γίνω Web Designer σημαίνει ότι θα δουλέψω σε έναν κλάδο που είναι πολύ δημιουργικός γεμάτος με ανθρώπους με ιδέες αλλά και ευχάριστους.
  6. Μπορείς να δουλεύεις χωρίς να πηγαίνεις απαραίτητα στο γραφείο. Μπορείς και από το σπίτι με μια σύνδεση στο INTERNET αλλά και όχι μόνο!
  7. Στην καριέρα σας εσείς διαφημίζετε τη δουλειά σας μέσα από τα προγράμματα που φτιάχνεται έτσι οργανώνετε ένα portfolio με το υλικό σας, έτοιμο προς παράδοση στον επόμενο δυνητικό πελάτη.
  8. Για το επάγγελμα του Web Developer προβλέπεται αύξηση στη ζήτηση των ατόμων που θα ενισχύσουν τον κλάδο έως και 26% έως το 2026.
  9. Αυτονομία και εξέλιξη των ιδεών σας μέσα από τα skills που θα αναπτύξετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας ώστε να μπορείτε να υλοποιήσετε οποιαδήποτε internetικά επιχειρησιακή ιδέα.
  10. Στο ΙΕΚ Νέα Γνώση δεν υποσχόμαστε, πραγματοποιούμε και απόδειξη είναι οι εμπειρίες των σπουδαστών μας!