Η νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ξεκινά με Campus στην Σαντορίνη!

 

6-10 Οκτωβρίου οι σπουδαστές των τμημάτων Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού ταξιδεύουν μέχρι τη Σαντορίνη για να συμμετάσχουν στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια μας.

Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρακτικά μαθήματα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού!

Μένουν λίγες ακόμα θέσεις…..κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και στην ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού και κλείστε τη θέση σας!

Επικοινωνήστε στο 210 9029780 και  Εκπαιδευτικός Σύμβουλος μας θα σας ενημερώσει για όλες τις διαδικασίες!

Γιατί το ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ χαρακτηρίζεται ως Εξειδικευμένο ΙΕΚ στα Τουριστικά;

Το ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προσφέρει στους σπουδαστές του μια ξεχωριστή εμπειρία μάθησης, μέσω βιωματικών τεχνικών τόσο κατά την διάρκεια των θεωρητικών προγραμμάτων, όσο και από τη συμμετοχή των σπουδαστών σε βιωματικά εργαστήρια, πρακτική άσκηση και Campus σε συνεργασία με Ξένα Πανεπιστήμια και Επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού!

Γιατί επιλέγουμε Βιωματική Μάθηση;

Η βιωματική μάθηση δίνει έμφαση στο σημαντικό ρόλο που παίζει η  εμπειρία στη  διαδικασία της μάθησης.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και εξασφαλίστε τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας στο campus στην Σαντορίνη 6-10 Οκτωβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 9029780 ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Μια νέα εμπειρία εκπαίδευσης σας περιμένει!

Ονοματεπώνυμο *

Τηλέφωνο *

Email *

Περιοχή *

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει *

Όλα τα πεδία με * είναι απαραίτητα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.