Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων

Περιγραφή

Το σεμινάριο για την Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων παρέχει άμεσα εφαρμόσιμη γνώση για τα άτομα που στοχεύουν στην ανάπτυξη ικανοτήτων επικοινωνίας σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιείται ο καθένας.

Στόχος

Το σεμινάριο «Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων» σχεδιάστηκε με στόχο την παροχή εφαρμόσιμης γνώσης για την υπέρβαση καθημερινών επικοινωνιακών εμποδίων σε νευραλγικούς τομείς της επαγγελματικής ή προσωπικής ζωής, αναπτύσσοντας και ενισχύοντας την επικοινωνιακή αποτελεσματικότητα των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν.
Με την ολοκλήρωσή οι συμμετέχοντες θα έχουν λάβει απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα θέματα της ανθρώπινης επικοινωνίας, της αποτελεσματικής εφαρμογής εργαλείων επικοινωνίας (προφορικής και γραπτής), της οργάνωσης αποτελεσματικών επαγγελματικών συναντήσεων, της σωστής παρουσίασης και του ρόλου της πρώτης εντύπωσης στην επικοινωνία.

Συνοπτική Παρουσίαση

Οι Θεματικές Ενότητες για την Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων είναι οι εξής:

  • Διαδικασία της ανθρώπινης επικοινωνίας
  • Τρόποι Επικοινωνίας, Αποτελεσματική Επικοινωνία
  • Εφαρμογή της Επικοινωνίας στην Προσωπική και Επαγγελματική ζωή
  • Βελτίωση Προφορικής Επικοινωνίας
  • Αποτελεσματική Γραπτή Επικοινωνία
  • Επικοινωνία στις επαγγελματικές συναντήσεις
  • Η πρώτη εντύπωση στην ανθρώπινη επικοινωνία
  • Θεμιτά αποτελέσματα στην επικοινωνία

Απευθύνεται

Η εκπαίδευση για την Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Ικανοτήτων συγκεντρώνει γνώσεις οι οποίες ανήκουν σε διαφορετικές επιστήμες, αλλά ταυτόχρονα είναι απαραίτητες σε όλους μας. Το σεμινάριο είναι χρήσιμο τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε μη εργαζόμενους.

Ονοματεπώνυμο (*)

Τηλέφωνο (*)

Email (*)

Περιοχή (*)

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.