Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός

Περιγραφή

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένα μοντέλο που εξερευνεί και ενισχύει την δυνατότητα του κάθε ατόμου να φτάσει την άριστη απόδοση, να έχει αποτελεσματικότερη διαπροσωπική επικοινωνία και να βελτιώσει την πληρότητα και την ποιότητα της ζωής του.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ: Στο πολύπλοκο και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον η κατοχή πτυχίων, από μόνη της, δεν αποτελεί πλέον στοιχείο διαφοροποίησης. Ο σωστός χειρισμός της διαπροσωπικής επικοινωνίας και η ανάπτυξη μηχανισμών ενίσχυσης της προσωπικότητας συμβάλλει στην επιτυχία του ατόμου.

Στόχος

Το σεμινάριο αποβλέπει στην ενεργό συμμετοχή των ίδιων των συμμετεχόντων και στην αξιοποίηση της εμπειρίας τους. Με τη μέθοδο των ασκήσεων, των παραδειγμάτων, των επεξηγήσεων θεωρητικών μοντέλων, της μελέτης περιπτώσεων, της ανάλυσης κρίσιμων στιγμών που ζουν οι πελάτες τους θα επιχειρηθεί η κατανόηση του συστήματος των σχέσεων στην καθημερινή ζωή. Προσφέρει μεθοδολογικά εργαλεία, διεγείρει το συλλογισμό, ενισχύει την παρατηρητικότητα, διευρύνει το φάσμα της προσωπικής δημιουργίας.

Συνοπτική Παρουσίαση

Στα πλαίσια του σεμιναρίου γίνεται:

Περιγραφή στο πως διαχειρίζεται κάθε άτομο την πληροφορία που παίρνει από το περιβάλλον στο οποίο κινείται και πως διαμορφώνει τον τρόπο που συμπεριφέρεται και συναλλάσσεται.

Ανάπτυξη οξυδέρκειας μέσα από την παρατήρηση και την ανάπτυξη των επιπέδων της διορατικότητας και της αντίληψης ώστε να πιάνουμε τα μέχρι στιγμής αδιόρατα μηνύματα στις επαφές μας με τους άλλους.

Βελτίωση της ικανότητας μας να παρατηρούμε τις συμπεριφορές των άλλων και να αναπαράγουμε συμπεριφορές που καταλήγουν στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Ανάπτυξη δομών και σχήματα λόγου που οδηγούν σε ευελιξία σκέψης και ευστροφία λόγου και συντελούν στην ενίσχυση της προσωπικότητας του ατόμου

Αξιοποίηση των συνειρμών στον έλεγχο και τη διαμόρφωση καταστάσεων

Αναγνώριση των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του τρόπου που αποτυπώνουμε στο μυαλό μας σκέψεις και εμπειρίες, πως επηρεάζουν και πως μπορούν να αξιοποιηθούν.

Απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Διευθυντικά Στελέχη και Senior Managers
  • Στελέχη Πωλήσεων
  • Υπεύθυνοι τμημάτων (Team Leaders)
  • Supervisors
  • Υπεύθυνοι Τεχνικών Τμημάτων

Οι συμμετέχοντες μετά τη λήξη του προγράμματος θα μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα στην επαγγελματική και προσωπική τους  ζωή. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τεχνικές ακρόασης και ανάπτυξης σχέσεων με τους συνομιλητές τους.

Για να μάθεις όλα τα Μοναδικά Προνόμια που μπορείς να εξασφαλίσεις ως σπουδαστής του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ μπορείς να
· Επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210 9029780
· Να μας επισκεφτείς Κασομούλη 108, Αθήνα, δίπλα στο μετρό Αγ. Ιωάννη
· Να μας στείλεις φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου

Ονοματεπώνυμο (*)

Τηλέφωνο (*)

Email (*)

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων