Δωρεάν Σεμινάριο  Δεξιότητες Receptionist

Το Δωρεάν Σεμινάριο  Δεξιότητες Receptionist  απευθύνεται  σε εργαζόμενους, σπουδαστές  ή υποψήφιους σπουδαστές στον τουριστικό κλάδο.

Τόσο τα μέλη του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ όσο και τα μη μέλη έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα δωρεάν σεμινάρια μας, αρκεί να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς το επίπεδο των σεμιναρίων παραμένει υψηλό, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι  όλοι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τα πολλά επίπεδα της εργασίας και τις ευθύνες ενός υπαλλήλου υποδοχής. Κατά επέκταση θα έρθουν σε επαφή με τις δεξιότητες που θα πρέπει να έχουν και πως αυτές συμβάλλουν στο να γίνει η εργασία τους καλύτερη και ευκολότερη.

Μέρα 

Τετάρτη 26/9
Δηλώνοντας συμμετοχή, εάν η τρέχουσα ημερομηνία του Δωρεάν σεμιναρίου έχει παρέλθει θα σας ενημερώσουμε για την αμέσως επόμενη.

Ώρα Διεξαγωγής –  Διάρκεια σεμιναρίου

15:30 έως 18:30

Όλοι οι συμμετέχοντες

  • Θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Δικαιούνται εκπτωτικό κουπόνι έως 30% για Τουριστικές σπουδές ή και την Αγγλική γλώσσα. Οποιοδήποτε επίπεδο. Δικαίωμα εξαργύρωσης 6 μήνες.
  • Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν διαγνωστικό τεστ του επιπέδου τους στην Αγγλική γλώσσα

 

                                                                                          Αίτηση  Συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.