Δωρεάν Σεμινάριο  Διαπροσωπικές Σχέσεις

Το Δωρεάν Σεμινάριο  Διαπροσωπικές Σχέσεις  απευθύνεται  σε εργαζόμενους ή μη, σε σπουδαστές  ή υποψήφιους σπουδαστές που θέλουν να διαχειρίζονται καλύτερα τις σχέσεις τους με τους άλλους.

Τόσο τα μέλη του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ όσο και τα μη μέλη έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα δωρεάν σεμινάρια μας, αρκεί να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθώς το επίπεδο των σεμιναρίων παραμένει υψηλό, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι όλοι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον ορισμό των Διαπροσωπικών σχέσεων, την αναγκαιότητα ανάπτυξης της συγκεκριμένης δεξιότητας και τη συμβολή της στην ουσιαστική βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

Μέρα 

Τετάρτη 24/10
Δηλώνοντας συμμετοχή, εάν η τρέχουσα ημερομηνία του Δωρεάν σεμιναρίου έχει παρέλθει θα σας ενημερώσουμε για την αμέσως επόμενη.

 

Ώρα Διεξαγωγής –  Διάρκεια σεμιναρίου

15:30 έως 18:30

Όλοι οι συμμετέχοντες

  • Θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Δικαιούνται εκπτωτικό κουπόνι έως 30% για σπουδές ειδικοτήτων του εκπαιδευτικού οργανισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  ή και Αγγλικής Γλώσσας. Οποιοδήποτε επίπεδο. Δικαίωμα εξαργύρωσης 6 μήνες
  • Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν διαγνωστικό τεστ του επιπέδου τους στην Αγγλική γλώσσα

 

Αίτηση Συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.