Εκπαιδευτική επίσκεψη στο TITANIA HOTEL

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και ειδικότερα το τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας επισκέφτηκαν σήμερα το TITANIA Hotel. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια στην καρδιά του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο TITANIA Athens περιβάλλεται από τα σημαντικότερα μνημεία της ελληνικής ιστορίας, όπως η Ακρόπολη, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, το Κοινοβούλιο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εθνική Βιβλιοθήκη. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από θέατρα, σύγχρονα εμπορικά καταστήματα και εμπορικά κέντρα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα και επιλογές διασκέδασης.

Εκεί οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, έπειτα από μια ενδελεχή ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου,  είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον HR Manager για τη λειτουργία του ξενοδοχείου όσον αφορά το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της υποδοχής, αλλά και τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας που κάνουν τον πελάτη να νιώθει ξεχωριστός. Τους σπουδαστές συνόδευσαν οι καθηγητές του Ι.ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Τσαγκαράκης Κωνσταντίνος και Κεφαλή Σοφία