Έκθεση 100% HOTEL SHOW

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ των Τμημάτων Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού και Τεχνικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και Μονάδων Φιλοξενίας βρέθηκαν γι’ ακόμη μια χρονιά στην επιτυχημένη έκθεση 100% Hotel Show.

Το 100% Hotel Show αποτελεί το premium  εκθεσιακό γεγονός για Ξενοδόχους και Villa Owners. Δίνοντας έμφαση στις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδόχων, το 100% Hotel Show αναπτύσσει και παρουσιάζει νέες, εξειδικευμένες εκθεσιακές ενότητες, με λύσεις Τεχνολογίας για ξενοδοχεία, προϊόντα και υπηρεσίες για τον τομέα του Housekeeping, αλλά και ιδέες για το F&B που θα ενισχύσουν τη Γαστρονομία των καταλυμάτων.

Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 170 εξειδικευμένοι εκθέτες στο χώρο του τουρισμού, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπήρχαν δεκάδες workshops όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να συμμετάσχουν.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, να γνωρίσουν τις νέες τάσεις  και τα νέα καινοτόμα προϊόντα  της τουριστικής αγοράς.