Οι Εγγραφές στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ άρχισαν!

50% Μειωμένα Δίδακτρα για τις Εγγραφές του Τμήματος Οκτωβρίου

Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα των χειμερινών τμημάτων του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, που οδηγούν στην απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων.

Κάνε  την εγγραφή σου στα τμήματα μας εγκαίρως για να γίνεις:

  • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού
  • Στέλεχος Digital Marketing
  • Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών (Security)
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
  • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου
  • Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών
  • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας
  • Φύλακας Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων

 …. και κέρδισε έως και -50% στα ετήσια δίδακτρα σου!

 

Γιατί το  ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αποτελεί 1η επιλογή και πρωτοπορεί;

Πρότυπη & Βραβευμένη σχολή  με αποδείξεις

Επειδή γνωρίζουμε ότι ο σκοπός των σπουδών σας είναι να σας οδηγήσουν σε επαγγέλματα με προοπτική εργασίας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ουσιαστική  προετοιμασία σας για την αγορά εργασίας.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ πάντα μπροστά από τις εξελίξεις

Σύγχρονες Ειδικότητες. Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι ένα εξειδικευμένο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων, προσανατολισμένο σε σύγχρονες  ειδικότητες με διαχρονική ζήτηση και μέλλον που εξασφαλίζουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ  σε όλα τα στάδια σπουδών

Έμπειροι καθηγητές ενεργοί στην αγορά εργασίας «μεταφέρουν» επίκαιρες γνώσεις που οδηγούν  σε ουσιαστική γνώση.   Τόσο η θεωρητική όσο και η πρακτική εκπαίδευση, είναι σχεδιασμένη και στοχευμένη να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα σας κάνουν ικανούς να αναλάβετε  αμέσως μια θέση εργασίας και να εκπληρώσετε τις αρμοδιότητες σας με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα.
Η αναγνώριση της ποιότητας των σπουδών μας έρχεται  και  μέσα από την Βράβευση του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  με το Silver Βραβείο στα Tourism Awards για τα καινοτόμα  εκπαιδευτικά προγράμματα «Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης, Σύνδεση με την Αγορά Εργασίας».

 CAMPUS ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ  4ημερο Εκπαιδευτικό Ταξίδι. Δωρεάν για τους Σπουδαστές μας

Στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ η εκπαίδευση ξεκινά από την Σαντορίνη. Πρόκειται να ένα 4ημερο εκπαιδευτικό ταξίδι σε έναν από τους πιο δημοφιλής και απαιτητικούς προορισμούς παγκοσμίως.  Οι σπουδαστές μας ταξιδεύουν μέχρι τη Σαντορίνη για να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρακολουθήσουν πρακτικά μαθήματα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού.

ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ στον τομέα των σπουδών σας

Έμμισθη πρακτική: Επίσης,  το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εξασφαλίζει στους σπουδαστές του έμμισθη πρακτική άσκηση  πριν την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Είναι ένα προνόμιο που διευκολύνει τους σπουδαστές μας να ολοκληρώσουν  τις σπουδές τους,  στο δικό τους χρονικό ορίζοντα.

ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ υψηλή ποιότητα σπουδών προσιτή σε όλους

Προσιτά  Δίδακτρα: Καθώς  η γνώση αποτελεί το μοναδικό εφόδιο που κανείς δεν μπορεί να μας «κλέψει» και είναι απαραίτητο σε κάθε στάδιο της ζωής μας για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, η σχολή μας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σπουδάσουν και  να αποκτήσουν  αναγνωρισμένο πτυχίο σε μόλις 2 χρόνια.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ επέκτασης σπουδών & επαγγελματικής αποκατάστασης

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχουν ενεργή υποστήριξη σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής τους εξέλιξης. Είτε αυτό αφορά την επέκταση των σπουδών τους, είτε την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεργαζόμενα κολέγια και πανεπιστήμια, σεμινάρια και πιστοποιήσεις της σχολής μας, αξιόπιστες επιχειρήσεις του κλάδου όλα είναι στη διάθεση των σπουδαστών μας.

 

Στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, το πρότυπο ιδιωτικό ΙΕΚ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΤΑΤΕ

* αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο με επαγγελματικά δικαιώματα

* πιστοποίηση σε 2 ξένες γλώσσες

* πιστοποίηση πληροφορικής

* εμπειρία και μόρια ΑΣΕΠ για άμεση πρόσληψη σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ * ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Για να μάθεις όλα όσα θέλεις σχετικά με τις σπουδές σου, κάλεσε μας σήμερα στο 210 9029780 ή συμπλήρωσε και στείλε μας τη φόρμα επικοινωνίας ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σου.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.