Γραμματέας

Ο «Γραμματέας Ανωτέρων και Ανώτατων Στελεχών» ή Γραμματέας Διεύθυνσης, είναι το  απαραίτητο, εξειδικευμένο στέλεχος μίας επιχείρησης, το οποίο διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για τη σωστή λειτουργία και οργάνωση των διευθυντικών γραφείων. Αποτελεί ένα από τα πιο απαραίτητα στελέχη μιας επιχείρησης, καθώς συμβάλλει καταλυτικά στη σωστή λειτουργία και την οργάνωση της.

Ο στόχος του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η εξασφάλιση αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου νέου για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.  Για το λόγο αυτό επενδύει στην εξειδίκευση και επιλέγει για τους υποψήφιους σπουδαστές του ειδικότητες με εξασφαλισμένη εργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

Έλα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.  Διάλεξε κι εσύ την ειδικότητα που ταιριάζει στα όνειρά σου.

Επίσης, για όλες τις ειδικότητες στα Τουριστικά Επαγγέλματα υπάρχει ειδική πολιτική διδάκτρων.

Οι σπουδαστές μας μπορούν να παρακολουθήσουν την ειδικότητα της επιλογής τους εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές μέσω ειδικών προγραμμάτων υποτροφίας και επιδότησης.

Εάν θέλεις να μάθεις πως να εξασφαλίσεις χαμηλά δίδακτρα, κάλεσε μας στο 210 9029780 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.