ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΕΚ με Επαγγελματική Αποκατάσταση
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ * ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Με αποκλειστική ειδίκευση σε όλες τις διοικητικές ειδικότητες και εξειδίκευση στον τουριστικό κλάδο. Η σχολή μας, το ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, βασιζόμενη στην μακροχρόνια εμπειρία της παρουσιάζει τις  ειδικότητες με διαχρονική ζήτηση, ευελιξία σε όλους τους κλάδους και τις επιχειρήσεις, και επαγγελματική προοπτική στην Ελλάδα και Διεθνώς.

Ο στόχος του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η εξασφάλιση αξιόπιστων και αποτελεσματικών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου νέου για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.  Για το λόγο αυτό επενδύει στην εξειδίκευση και επιλέγει για τους υποψήφιους σπουδαστές του ειδικότητες με εξασφαλισμένη εργασία στον τομέα που τους ενδιαφέρει.

Το ιδιωτικό ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι Πρότυπη & Βραβευμένη σχολή στο κέντρο της Αθήνας.  Είναι μια σχολή με προνομιακά δίδακτρα για όλους. Προσφέρει ποιοτικές σπουδές, προσιτές σε όσους αγαπούν και αναγνωρίζουν την αξία της ΓΝΩΣΗΣ.

Οι σπουδαστές μας μπορούν να παρακολουθήσουν την ειδικότητα της επιλογής τους εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές μέσω ειδικών προγραμμάτων υποτροφίας και επιδότησης. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.  Διάλεξε κι εσύ την ειδικότητα που ταιριάζει στα όνειρά σου.

 

ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Πρότυπη & Βραβευμένη σχολή  με αποδείξεις

  1. Campus στη Σαντορίνη 4ημερο εκπαιδευτικό ταξίδι
  2. Silver Βραβείο για τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στα Tourism Awards
  3. 6+1 Λόγοι να επιλέξετε σπουδές στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ
  4. Έναρξη εγγραφών. Εξασφαλίστε προνομιακά δίδακτρα έως 50%
  5. Μεγάλος Διαγωνισμός με Δώρα Αξίας 5.000ευρώ  έως  27/8

 

Εάν θες οι σπουδές σου να είναι μια μοναδική εμπειρία που θα σε οδηγήσει στην επαγγελματική σου επιτυχία… σε καλούμε να μας γνωρίσεις

 

Πιο κάτω δες σύγχρονες ειδικότητες που οδηγούν σε επαγγέλματα με μέλλον και ζήτηση
Για να μάθεις όλα τα Μοναδικά Προνόμια που μπορείς να εξασφαλίσεις ως σπουδαστής του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ μπορείς να
· Επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210 9029780
· Να μας επισκεφτείς Κασομούλη 108, Αθήνα, δίπλα στο μετρό Αγ. Ιωάννη
· Να μας στείλεις φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου

Ονοματεπώνυμο *

Email *

Τηλέφωνο

Όλα τα πεδία με * είναι απαραίτητα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.