ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Νέα Γνώση Όλα τα Προνόμια

Τι να περιμένεις από τις σπουδές σου στο  ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων

ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ;

Η  τουριστική βιομηχανία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Ελλάδα και σε Παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός που καθιστά την εκπαίδευση στα τουριστικά επαγγέλματα εξαιρετικό προνόμιο ταυτόχρονα όμως και ανάγκη για επαγγελματίες με ξεχωριστές γνώσεις και δεξιότητες.

Το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η Μοναδική Εξειδικευμένη σχολή που μπορεί και παρέχει όλα τα προνόμια σπουδών ώστε οι σπουδαστές της να είναι έτοιμοι, ξεχωριστοί και περιζήτητοι για την αγορά εργασίας.

Να λοιπόν τι μπορείς να περιμένεις από το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου έχεις όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία για τη θέση εργασίας που έχεις προετοιμαστεί. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

…και τώρα θα ήθελες να ξέρεις ποια είναι αυτά τα «όλα τα προνόμια σπουδών» που σου παρέχει το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ;

Τα προνόμια σπουδών σου είναι αυτά που ξεχωρίζουν εμάς ως Πρωτοποριακή και Εξειδικευμένη Σχολή και εσένα ως Πρωτοποριακό και Εξειδικευμένο Επαγγελματία

Campus στη Σαντορίνη: Έχουμε την χαρά και την τιμή  να είμαστε η 1η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων που εισήγαγε το θεσμό του Campus (βιωματική εκπαίδευση) με τεράστια επιτυχία, σύμφωνα με τις γνώμες των σπουδαστών μας!

Αποκλειστική και πρώτη καινοτομία της σχολής μας. Οι σπουδές σου ξεκινούν με εκπαιδευτική εκδρομή στη Σαντορίνη. Στην Σαντορίνη έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς τουριστικές επιχειρήσεις, να μιλήσεις με επαγγελματίες του κλάδου, να μάθεις τα μυστικά και το παρασκήνιο από πρώτο χέρι. –Το κόστος ταξιδίου και διαμονής είναι  Δωρεάν

Καθηγητές και Εκπαιδευτικό προσωπικό: με γνώσεις στον κλάδο του τουρισμού, της διοίκησης, της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, της εκπαίδευσης ενηλίκων, της προσωπικής ανάπτυξης και της συμβουλευτικής. Συνδυάζουν γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες και αγάπη για την εκπαίδευση ώστε να προσφέρουν στους σπουδαστές ουσιαστική και εμπειρική γνώση με τρόπο πρωτοποριακό και ευχάριστο.

Ολοκληρωμένες σπουδές:

Η διάρκεια σπουδών της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων – ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  είναι  2 χρόνια θεωρίας και 6 μήνες έμμισθης πρακτικής άσκησης.

Οι σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων έχουν  την δυνατότητα και ευκαιρία να επιλέξουν ένα από τα 4 προγράμματα σπουδών ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δικές τους ανάγκες!

  • Basic (Ειδικότητα τουριστικών επαγγελμάτων)
  • Premium (Ειδικότητα τουριστικών επαγγελμάτων + Πτυχίο Εξειδίκευσης ή Πληροφορικής)
  • Plus  (Ειδικότητα τουριστικών επαγγελμάτων + Πτυχίο Ξένης Γλώσσας)
  • VIP (Ειδικότητα τουριστικών επαγγελμάτων + Εξειδίκευση + Πιστοποίηση Ξένης Γλώσσας + Πτυχίο Πληροφορικής)

Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών τους, ολοκληρώνοντας έχουν 3 πτυχία αναγνωρισμένα και από τον ΑΣΕΠ έτσι ώστε να επιτύχουν υψηλή μοριοδότηση σε προκηρύξεις του δημοσίου.

Στο διάστημα αυτό οι σπουδαστές, του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων     ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, παρακολουθούν ενισχυτικά σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητα που έχουν επιλέξει όπως ο Ιατρικός τουρισμός, συμμετέχουν σε συνέδρια, επισκέπτονται τουριστικές επιχειρήσεις έτσι ώστε μαζί με τα πτυχία τους να έχουν επαρκή πρακτική εμπειρία για να διεκδικήσουν την πρώτη τους εργασία.

Μετά τις σπουδές του, ο σπουδαστής της ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ παραμένει μέλος της οικογενείας μας. Πάντα και πρώτος, θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για κάθε εκπαιδευτική ενέργεια μας και πάντα θα έχει προνομιακές τιμές. Επίσης, αποκλειστικά στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, για τους σπουδαστές που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε σχολές ΤΕΙ, ΑΕΙ, Ιδιωτικά Κολλέγια ή Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό για Bachelor ή Master υπάρχει τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας και προετοιμασίας τους.

Συμμετοχή σε σεμινάρια, εκδηλώσεις, συνέδρια, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με στόχο τη συνεχή επαφή των σπουδαστών με τον κλάδο του τουρισμού ώστε να είσαι πάντα ενήμερος σε γνώσεις, εμπειρίες και ευκαιρίες.

Προσωπικό σύμβουλο καριέρας: σε όλη την σπουδαστική σου διαδρομή, ο ρόλος του συμβούλου γίνεται όλο και πιο αναγκαίος. Σε μια εποχή με πολλές ευκαιρίες και πολλά εμπόδια, ο νέος άνθρωπος εύκολα μπορεί να αποπροσανατολισθεί. Στη σχολή μας, ο κάθε σπουδαστής έχει το προσωπικό του σύμβουλο, μαζί χτίζουν το επαγγελματικό προφίλ του σπουδαστή πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα ταλέντα του. Ο ρόλος του συμβούλου επεκτείνεται και στην από κοινού Συγγραφή βιογραφικού του σπουδαστή είτε αυτό αφορά εύρεση εργασίας είτε επέκταση των σπουδών του. Δωρεάν υπηρεσία μόνο για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.

Έμμισθη πρακτική:  η πρακτική σου μπορεί να ξεκινήσει μετά το 2ο έτος σπουδών ή ακόμη και από το τέλος του Β’ εξαμήνου. Η επιλογή είναι δική σου!

Εμείς ως σχολή τουριστικών επαγγελμάτων σου δίνουμε τη δυνατότητα να έχεις  αμειβόμενη πρακτική σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου. Οι επιχειρήσεις που συνεργάζεται το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που εκπαιδεύονται οι σπουδαστές της έτσι ώστε να έχουν το προνόμιο επιλογής της θέσης που αρμόζει καλύτερα  στην προσωπικότητά τους.

Επαγγελματική αποκατάσταση: αυτός εξάλλου είναι και ο πιο βασικός σκοπός των σπουδών. Η επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων (Ελλάδα και Εξωτερικό) και στη συνεργασία του σπουδαστή με τον προσωπικό του σύμβουλο σπουδών και επαγγελματικής καριέρας.

Συνεργασία με Επιχειρήσεις του Κλάδου η συνεργασία του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ με τις επιχειρήσεις του κλάδου έχει ευρεία διάσταση. Ξεκινά με την έναρξη του προγράμματος σπουδών και ολοκληρώνεται με επαγγελματική τους αποκατάσταση. Οι σπουδαστές μας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους τουριστικές επιχειρήσεις και μαθαίνουν μέσα από την πράξη το αντικείμενο σπουδών τους, βιώνουν την καθημερινότητα. Μετά το Β’ εξάμηνο επιλέγουν και ξεκινούν την έμμισθη πρακτική τους. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για μια θέση εργασίας, σχετική με την εξειδίκευσή τους.

Συνεργασία με Πανεπιστήμια και Σχολές για επέκταση σπουδών: μέσα από το ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αγαπήσατε την μάθηση και θέλετε να επεκτείνεται τις γνώσεις σας. Εξαιρετικά!

Η σχολή μας, μέσα από τις συνεργασίες της, και με την υποστήριξη του προσωπικού σύμβουλου, μελετά όλες τις ευκαιρίες και σχεδιάζει προτάσεις για καθένα από τους σπουδαστές της χωριστά. Δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ειδικές προνομιακές τιμές για όλους τους σπουδαστές μας και υποτροφίες για αριστεύσαντες αποφοίτους.

Ποιότητα χώρου: είναι σημαντική καθώς επηρεάζει τόσο την ψυχολογία των σπουδαστών όσο και την απόδοση τους. Για αυτό όλες οι αίθουσες της σχολής μας είναι ευάερες, ηλιόλουστες, ευρύχωρες, με υψηλή αισθητική και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Πρόσβαση χώρου: πολύ εύκολη, δίπλα στο μετρό του Αγ. Ιωάννη. Συνδυάζουμε τα προνόμια του κέντρου της Αθήνας χωρίς όμως την κίνηση και τα προβλήματα που αυτή προκαλεί.

Αναγνωρισμένο πτυχίο: τόσο για την Ελλάδα, που σου δίνει μόρια για θέσεις στο δημόσιο τομέα, όσο και για το εξωτερικό, για να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας ή την συνέχεια των σπουδών σου.

Φιλικό περιβάλλον: με σεβασμό στους σπουδαστές μας από όλο το προσωπικό. Καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι, τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για την εκπαίδευση και νοιώθουν το επάγγελμα τους ως λειτούργημα. Η δική σας επιτυχία είναι η δική μας αναγνώριση!

Σύγχρονη τεχνολογικά: σχολή με συνεχώς ανανεωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, άρτια εξοπλισμένο, ώστε η εκπαίδευση να επιτυγχάνεται με τρόπο άμεσο, αποδοτικό και ευχάριστο για τους σπουδαστές μας.

 

Ειδικότητες ΙΕΚ Τουρισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Οι Διοικητικές και Τεχνικές ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ καλύπτουν τις πιο σημαντικές θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού. Επίσης χαρακτηρίζονται από ευελιξία καθώς επιτρέπουν εύκολα στον διπλωματούχο σπουδαστή να μετακινηθεί σε άλλους κλάδους εάν οι προσωπικές του αναζητήσεις και οι συνθήκες της επαγγελματικής του καριέρας το απαιτήσουν.

Διάβασες τόσα για εμάς, μήπως ήρθε η ώρα να μας γνωρίσεις;

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας με τον τρόπο που εσύ προτιμάς

  • Τηλεφωνικώς: 210 9029780
  • Ε-Mail: info@iekneagnosi.edu.gr
  • Επίσκεψη στο χώρο μας: Κασομούλη 108 , Αθήνα, Δίπλα στη στάση του μετρό «Αγ. Ιωάννης»

Τώρα χτίζεις τα Θεμέλια για το Μέλλον σου, Ενημερώσου λοιπόν Σωστά

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.