Τι είναι το Campus Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Σαντορίνη; Εσύ ξέρεις;

Τι είναι το Campus Τουριστικών Επαγγελμάτων;

Το Campus είναι μια εκπαιδευτική πρωτιά του εκπαιδευτικού οργανισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ.
Έχουμε την χαρά και την τιμή  να είμαστε η 1η & ΜΟΝΑΔΙΚΗ σχολή τουριστικών επαγγελμάτων που εισήγαγε το 
θεσμό του Campus (βιωματική εκπαίδευση) με τεράστια επιτυχία, σύμφωνα με τις γνώμες των σπουδαστών μας!

Είναι ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό ταξίδι , σε  έναν  από τους πιο δημοφιλής  προορισμούς  παγκοσμίως,  όπου οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχουν την δυνατότητα, συνοδευόμενοι από καθηγητές του ΙΕΚ,

  • να επισκεφτούν τουριστικές επιχειρήσεις,
  • να περιηγηθούν σε τουριστικούς προορισμούς,
  • να μιλήσουν  με επαγγελματίες του κλάδου,
  • να μάθουν  τα μυστικά και το παρασκήνιο του τουρισμού από πρώτο χέρι.

Το κόστος ταξιδίου και διαμονής είναι  Δωρεάν για ΟΛΟΥΣ  τους σπουδαστές των ιδιωτικών ΙΕΚ Τουρισμού ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ που θα κάνουν εγκαίρως την εγγραφή τους έως 10/9

Η βιωματική μάθηση δίνει έμφαση στο σημαντικό ρόλο που παίζει η  εμπειρία του σπουδαστή στη διαδικασία της μάθησης. Αποδεδειγμένα αποτελεί τον πιο  αποτελεσματικό τρόπο μάθησης. Συνδυάζει ευχάριστο περιβάλλον, ομαδικότητα και συνεργασίες, παρακινεί το ενδιαφέρον του σπουδαστή για συμμετοχή, δεν  χρειάζεται να αποστηθίσει θεωρίες.

Η σχολή τουρισμού  ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, ξέρει ότι οι σπουδαστές της προτιμούν προγράμματα που στηρίζονται περισσότερο στην ουσιαστική πρακτική γνώση παρά στην θεωρία.   Ως εκ τούτου εφαρμόζει  σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Για την ποιότητα και καινοτομία των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων έχει βραβευτεί με το Silver  Tourism Awards.

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς, παγκοσμίως αναγνωρισμένος. Προσελκύει τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων και διαφορετικών πολιτισμών. Έχει από τις μεγαλύτερες τουριστικές σαιζόν, περισσότερο από 8 μήνες ετησίως.

Σε αυτή τη βάση, οι σπουδαστές της τουριστικής μας σχολής έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μια ώριμη και υψηλών απαιτήσεων τουριστική αγορά. Είναι οι μοναδικοί σπουδαστές των τουριστικών επαγγελμάτων που έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ένα τόσο δυναμικό τουριστικό πόλο και να αποκτήσουν, από την 1η εβδομάδα των σπουδών τους, εμπειρίες που δεν έχουν ούτε επαγγελματίες του κλάδου με εμπειρία ετών!

Γιατί απλά οι σπουδαστές μας το έχουν λατρέψει.

Σύμφωνα με τις δικές τους μαρτυρίες, πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Όπως οι ίδιοι λένε , ποτέ οι σπουδές τους δεν ήταν πιο ευχάριστες. Οι μέρες πέρασαν εξαιρετικά γρήγορα και οι γνώσεις που απέκτησαν τους έκαναν να αγαπήσουν ακόμη πιο πολύ τα τουριστικά επαγγέλματα και να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους.

Δείτε ενδεικτικές μαρτυρίες των σπουδαστών μας

Εάν ο τουριστικός κλάδος  αποτελεί μια πρόκληση για εσένα…. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις προοπτικές σου σε αυτόν…. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Campus του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ…Εάν θέλεις να μάθεις πότε οι σπουδαστές μας θα πάνε  Σαντορίνη …..

… θα χαρούμε να σε ενημερώσουμε

Επικοινώνησε  μαζί μας με τον τρόπο που εσύ προτιμάς

  • Τηλεφωνικώς: 210 9029780
  • Ε-Mail: info@iekneagnosi.edu.gr
  • Επίσκεψη στο χώρο μας: Κασομούλη 108 , Αθήνα, Δίπλα στη στάση του μετρό «Αγ. Ιωάννης»

Τώρα χτίζεις τα Θεμέλια για το Μέλλον σου, Ενημερώσου λοιπόν Σωστά

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.