Νέες εγγραφές του Φεβρουαρίου 2019!

50% Μειωμένα Δίδακτρα για τις νέες εγγραφές του Φεβρουαρίου

Από τις 15 Ιανουαρίου 2019  ξεκινούν οι εγγραφές για τα  εαρινά τμήματα  του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ για την  απόκτηση αναγνωρισμένων κρατικών πτυχίων σε τομείς αιχμής της αγοράς εργασίας.

Σε καλούμε να κάνεις  την εγγραφή σου στα τμήματα μας

 

…. και να κερδίσεις  -50% στα ετήσια δίδακτρα σου!

 

Γιατί το  ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ αποτελεί  1η επιλογή και πρωτοπορεί;

Ως αναγνωρισμένη και βραβευμένη ιδιωτική σχολή παρέχει στους σπουδαστές της ποιοτικές σπουδές, μέσα από πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, συνδυάζοντας άριστα τη θεωρητική και τη πρακτική κατάρτιση.

Για εμάς πρωταρχικός σκοπός είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε στους σπουδαστές μας ευκαιρίες για έμμισθη πρακτική άσκηση πριν την  ολοκλήρωση των σπουδών τους. Έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, την εταιρεία που επιθυμούν για να κάνουν πρακτική άσκηση.

Προνομιακά δίδακτρα: Για τους άριστους σπουδαστές μας δίνουνε κίνητρα για να διεκδικήσουν  υποτροφίες κι επιδοτήσεις σπουδών. Ειδικά για τις εγγραφές του Φεβρουαρίου παρέχουμε ένα προνομιακό πακέτο σπουδών για να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο σε μόλις 2 χρόνια.

 

ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  ….. Σπουδάζεις και βρίσκεις δουλειά!

Για να μάθεις όλα όσα θέλεις σχετικά με τις σπουδές σου, κάλεσε μας σήμερα στο 210 9029780 ή συμπλήρωσε και στείλε μας τη φόρμα επικοινωνίας ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σου.

Ονοματεπώνυμο *

Email *

Τηλέφωνο Επικοινωνίας *

Επιλέξτε ειδικότητα:

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Τα πεδία με * είναι απαραίτητα