Συνεργασία ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ και ANTLANTICA HOTELS & RESORTS

To ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εγκαινιάζει από τη φετινή χρονιά με νέα σημαντική συνεργασία με τα 5 αστέρων ξενοδοχεία ANTLANTICA HOTELS & RESORTS, όπου οι σπουδαστές μας θα έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν έμμισθη πρακτική σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα ξενοδοχεία ANTLANTICA HOTELS & RESORTS αποτελούν μια από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στην Ελλάδα και τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Κύπρο. Η αλυσίδα διαθέτει πάνω από 40 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, δίνοντας ξεχωριστά προνόμια και ευκαιρίες καριέρας στους σπουδαστές που θα υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα μας τη σύνδεση των προγραμμάτων μας με την αγορά εργασίας, συνεχίζουμε να ενισχύουμε και να επεκτείνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας, δημιουργώντας τους αυριανούς επαγγελματίες στον κλάδο του Τουρισμού!

 

Εάν σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις στον Τουρισμό και να ξεχωρίσεις σε έναν πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό κλάδο επικοινώνησε με έναν Εκπαιδευτικό Σύμβουλο μας στο 210 9029780  ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.