Σπουδές στο Μάρκετινγκ

Δίπλωμα Σπουδών στο “Μάρκετινγκ & Επικοινωνία”

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ( DIGITAL MARKETING & SOCIAL MARKETING)  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να γίνετε καταξιωμένος marketer;
Στη σχολή μάρκετινγκ του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, μάθετε τα κορυφαία εργαλεία ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες επιχειρήσεις για να πετύχετε στον κλάδο των επικοινωνιών, του μάρκετινγκ και να αποκτήσετε πείρα σε θέματα επικοινωνίας, μάρκετινγκ, σχεδιασμού, κοινωνικών μέσων και προϋπολογισμών.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τη διάρκεια σπουδών,  τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, και τα δίδακτρα και τα προνόμια που σας παρέχει η σχολή μάρκετινγκ ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Οι σύμβουλοι σπουδών μας είναι πάντα στη διάθεση σας.

Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 9029780 ή να μας επισκεφτείτε Κασομούλη 108 Αθήνα, Δίπλα στο μετρό Αγ. Ιωάννη.

 

Είναι η ειδικότητα μάρκετινγκ κατάλληλη για εσένα;

Στις σχολές μάρκετινγκ, το πτυχίο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που θέλουν να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία,  με ψηφιακές και δημιουργικές δεξιότητες σκέψης για να οδηγήσουν σε μετρήσιμες επιτυχίες μάρκετινγκ.

Εδώ, στο ΙΕΚ Μάρκετινγκ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, μάθε τα κορυφαία εργαλεία ψηφιακών και κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες επιχειρήσεις για να πετύχεις στον κλάδο του  μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, και απέκτησε πείρα σε θέματα επικοινωνίας, μάρκετινγκ, σχεδιασμού μέσων και κοινωνικών δικτύων.

Η ειδικότητα μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί έχοντας ως πυρήνα του προγράμματος σπουδών μάρκετινγκ μας το ψηφιακό κόσμο του σήμερα.

 

Επαγγέλματα που μπορείς να απασχοληθείς

Έχοντας αναγνωρισμένο πτυχίο ως Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων, με την υποστήριξη της σχολής μάρκετινγκ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ,  μπορείς να αναλάβεις πλήθος  αρμοδιοτήτων και διοικητικών θέσεων ή ακόμη και να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ενδεικτικοί τομείς απασχόλησης στο Δημόσιο ή Ιδιωτικό κλάδο

 • Εμπορικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις
 • Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες Consulting, δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία, εκπαιδευτήρια, κ.ά.)
 • Μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • Διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες δημοσίων σχέσεων, ερευνών αγοράς και δημοσκοπήσεων
 • Εφημερίδες και περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση
 • Εταιρείες web design και e-commerce
 • Media shops
 • Τράπεζες

Δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς

 

Η γνώση αποκτάται με σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους μάθησης

Στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, μια εξειδικευμένη σχολή στο μάρκετινγκ και το τουριστικό μάρκετινγκ, η γνώση αποκτάται με την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων μάθησης, όπως βιωματική μάθηση (Campus), επισκέψεις σε επιχειρήσεις, video, power point, παρουσιάσεις, παιχνίδια ρόλων, έρευνα κοκ.

Ο σκοπός των σύγχρονων μεθόδων μάθησης είναι οι σπουδαστές μας να μην χρειάζεται να αποστηθίσουν θεωρία. Μέσα από την δράση και την ενεργή συμμετοχή αποκτούν τη γνώση ευχάριστα και πρακτικά.

 

Γιατί να σπουδάσεις Marketing and Communication στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ;

 • Απόλυτα Εξειδικευμένη και Πρωτοποριακή Σχολή

Η σχολή μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη σε τουριστικές σπουδές που οδηγούν στα πιο περιζήτητα και ευέλικτα επαγγέλματα, με ζήτηση στην Ελλάδα και Διεθνώς.

Επίσης, η σχολή μας είναι πρωτοποριακή. Είναι η πρώτη και μοναδική που εισήγαγε τον θεσμό της βιωματικής εκπαίδευσης Campus στη Σαντορίνη.

Στα πλαίσια αυτά, όλοι οι σπουδαστές μας δωρεάν, έχουν την δυνατότητα, συνοδευόμενοι από καθηγητές της σχολής, να επισκεφτούν τουριστικές επιχειρήσεις, να περιηγηθούν σε τουριστικούς προορισμούς, να μιλήσουν  με επαγγελματίες του κλάδου, να μάθουν  τα μυστικά και το παρασκήνιο του τουρισμού από πρώτο χέρι.

Για το έτος 2018-2019 το βιωματικό Campus θα γίνει στη Σαντορίνη και η σχολή αναλαμβάνει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των σπουδαστών της.

 

 • Μαθαίνεις από τους Ειδικούς

Έμπειροι εκπαιδευτές με εκτεταμένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία σας προετοιμάζουν καλύτερα για μια καριέρα ως  στέλεχος εμπορίας διαφήμισης και προώθησης προϊόντων (marketing)

 

 • Πρακτική Εξάσκηση για Ενδυνάμωση της Μάθησης

Ως σχολή μάρκετινγκ, το ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ διαθέτει εκτεταμένη χρήση πραγματικών case studies για την υποστήριξη της μάθησης, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και εφαρμογές.

Οι σπουδαστές της σχολής μάρκετινγκ έχουν ένα ακόμη προνόμιο.  Όλοι οι σπουδαστές του τμήματος τουριστικού μάρκετινγκ έχουν τη δυνατότητα της αμειβόμενης πρακτικής σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.

 

 • Ευχάριστα και Διαδραστικά τμήματα

Τα τμήματα του ΙΕΚ Μάρκετινκ,  είναι ευχάριστα και διαδραστικά, καθώς περιλαμβάνουν πρακτικές δραστηριότητες και δίνουν στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να μοιράζονται ιδέες, να «δοκιμάζουν» την σκέψη τους και να εξετάζουν διαφορετικές προοπτικές στα διάφορα θέματα.

 

 • Ευέλικτο Πρόγραμμα Σπουδών

Τα τμήματα της σχολής μάρκετινγκ έχουν ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών ώστε να εξυπηρετούν τους σπουδαστές μας είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι είτε όχι.

 

 • Ευκολία Πρόσβασης

Το ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο με εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μόλις 50 μέτρα από το μετρό Αγ. Ιωάννη και όχι περισσότερο από 2 λεπτά.

 

 • Προνομιακά Δίδακτρα δια Βίου

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ έχουν προνομιακή πρόσβαση στην γνώση. Στο πλήθος σεμιναρίων που διεξάγει η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, πιστοποιήσεων, ξένων γλωσσών και πληροφορικής όλοι οι σπουδαστές μας, ως μέλη της σχολής, έχουν προνομιακά δίδακτρα και εκπτώσεις μέλους.

 

 • Περισσότερες Προοπτικές για Διεύρυνση των Σπουδών σου

Με την απόκτηση του Κρατικού Διπλώματος οι απόφοιτοι μας κατοχυρώνουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, αναγνωρίζονται από την αγορά εργασίας ως πιστοποιημένοι επαγγελματίες και κατ’ επέκταση αποκτούν άριστες προοπτικές εργασίας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Επιπλέον, σήμερα που οι προσλήψεις στο δημόσιο τομέα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ, οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ γίνονται δεκτοί στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (Π.Δ. 50/27-2-2001, ΦΕΚ 39/ τ. Α΄/ 5-3-2001). Το δίπλωμα παρέχει 150 μόρια στους πιθανούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που θα συμμετάσχει απόφοιτός μας.

Όμως, στη σχολή μας, μάλλον θα αγαπήσεις την γνώση τόσο πολύ που θα θέλεις να επεκτείνεις περαιτέρω τις σπουδές σου.

Κάθε σπουδαστής μας σε συνεργασία με τον προσωπικό του σύμβουλο σπουδών μπορεί  να μελετήσει όλες τις συνεργασίες του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, με ελληνικά και ξένα κολλέγια και πανεπιστήμια, και να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του.

 

Η Επαγγελματική σου Επιτυχία Ξεκινάει στο ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ

Σχετικά άρθρα

Μάθε για τη μοναδική ευκαιρία σου να γνωρίσεις τον τουριστικό κλάδο από κοντά ως σπουδαστής, με το Campus στη Σαντορίνη, Δωρεάν για όλους τους σπουδαστές μας

Οι Εγγραφές στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ άρχισαν!